Τηλέφωνο : 2831029918 | 6974026102 E-mail : mpsrethymno@gmail.com
Παροχή Υπηρεσιών Ασφαλείας Πιστοποίηση : EN ISO 9001:2008

Περιπολίες

mps Ρέθυμνο security Ο σκοπός της περιπολίας είναι η άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση κινδύνου αλλά και η αποτροπή οποιουδήποτε ανεπιθύμητου περιστατικού (ληστεία, βανδαλισμός κ.τ.λ.). Οι περιπολίες της M.P.S. Security στο Ρέθυμνο προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες τους χώρου και της επιχείρησης σας. Η πρόληψη μιας εγκληματικής ενέργειες μπορεί να πραγματοποιηθεί με σωστό σχεδιασμό περιπόλου και έλεγχο βασικών σημείων και παρουσία φρουρών για την απομάκρυνση ανεπιθύμητων επισκεπτών.

Η περίπολος πραγματοποιείτε με μηχανή, αμάξι ή με τα πόδια ανάλογα το πλάνο και το σχέδιο της περιπόλου που είναι προσαρμοσμένο ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας.

Η περίπολος μπορεί να κρατήσει την περιουσία σας ασφαλή κατά την διάρκεια των διακοπών σας.

Οι φρουροί της M.P.S. Security στο Ρέθυμνο πραγματοποιούν αιφνίδιους ελέγχους και σε τυχαία χρονικά διαστήματα ώστε να αποτραπεί η οποιαδήποτε κακόβουλη επίσκεψη στον χώρο σας.

Σε περίπτωση έκτατου περιστατικού ή σε περίπτωση που οι φρουροί μας διαπιστώσουν σημάδια διάρρηξης αντιδρούν άμεσα ενώ πραγματοποιούν καθημερινή λεπτομερή αναφορά η οποία είναι διαθέσιμη και στον πελάτη.

Το χρονοδιάγραμμα των περιπολιών δεν παραμένει ποτέ ίδιο για λόγους ασφαλείας ενώ προσαρμόζεται και ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η Νυκτερινή περιπολία με πλήρως εξοπλισμένα οχήματα ( 4 περιπολίες κάθε βράδυ) ελέγχεται και με ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να εξακριβώσετε την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Παραδίδεται κατάλογος μηνός (patrol) για όλους τους προς φύλαξη χώρους.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επαγγελματισμός και διατήρηση της
τάξης και της ασφάλειας στον χώρο σας.

Άμεση ανταπόκριση και αποτροπή
οποιοδήποτε περιστατικού.

Διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα
για την αποφυγή κινδύνων.

M.P.S. Ρέθυμνο
mps security Ρέθυμνο
Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας
Φύλαξη εταιριών και κατοικιών
Περιπολίες Patrol και υπηρεσίες V.I.P.
Περάκης Εμμανουήλ
Κουμπές, Ρέθυμνο
Email: mpsrethymno[papaki]gmail.com
Τηλ: 6974026102 | 2831029918 | 2831029922
Social Media
Follow Us